Мајсторот си ја знае работата: Квалитетно пукање коски на жешка плавуша во танга
February 26, 2020

Булевар

На вистинското место

Мајсторот си ја знае работата: Квалитетно пукање коски на жешка плавуша во танга

Доктор Џејсон Јиарс е експерт за киропрактика. Тоа е алтернативен медицински третман за третирање и лечење на мускулно-скелетни проблеми, болки и пореметувања кој на големо се практикува во светот.

Џејсон е вистински експерт за оваа техника, а тоа го покажа со третманот на жешката плавуша која му појде на терапија стегната во хеланки и танга под нив.

%d bloggers like this: