Македонија грми: Ајде ајде Вардаре, тебе те сакаме!
February 24, 2020

Булевар

На вистинското место

Македонија грми: Ајде ајде Вардаре, тебе те сакаме!

Голем успех за Македонскиот ракомет, голем успех за нашиот шампион Вардар. Одиме на уште една европска титула. Вардар пред себе го имаше тешкиот противник Барселона која вечерва падна во Келн. Момците од Вардар одиграа одличен меч, ги оставија нивните срца на терен.

Мечот навистина беше инфаркт но на крај Вардар победи со 29-27. Македонија е горда и спремна за новата европска титула на РК Вардар. Триумфална капија во понеделник ќе ја пречека новата генерација јунаци на Вардар.

Вардар Ви благодариме што не правите горди!

%d bloggers like this: