January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Македонија победува, но не овој Евросонг

Во моментов водиме со прекрасна предност од 50 гласа Шведска е одма после нас добивме неочекувани високи поени од земји за кој не сме ни слушнале за нив прекрасна атмосфера која дефинитивно е пријатна. Низ социјалните мрежи кружат и статуси од типот “Ајде сите на плоштад” “Немаме сала за ваква победа” и ред други но дефинитивмо најинтересно е ако вака продолжи Македонија победува на овој евросонг.

За жал не секогаш среќата е на наша страна, Македонија се бетонираше на 8то место но имаше прекрасна еуфорија браво за Тамара ..

%d bloggers like this: