September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Македонија, земја каде Господ и дал убавина на природата а одзел мозок на луѓето

Македонија, земја каде Господ и дал убавина на природата а одзел мозок на луѓето не може да ги генарализираме но еве една слика докажува колку само има без мал мозок. Нема поубаво место да ја разладиш колата и да се испосељачиш каде ако не на Матка. Срамна слика ова треба да ви биде пример како не треба :

%d bloggers like this: