Македонската полиција во обид да запре возач на автопат кој гази со 260 на час
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

Македонската полиција во обид да запре возач на автопат кој гази со 260 на час

Еве зошто нови автопати не се за стари будали!Ме изненади оптимизмот на полицаецот,но сепак ова сосема погрешно кога станува збор за запирање, во странска држава само ќе ви стигнеше едно писмо дома. Иако се случи голема собраќајна несреќа пред некој ден ова треба да биде репер дека не треба да стојат полицијаци тука радари:

%d bloggers like this: