January 22, 2020

Булевар

На вистинското место

Масоните во Македонија се навистина присутни еве доказ (Фото)

Не сте сериозни нели ? Што побогу прочитавме? ќе имаме доста забава вечерва на твитер али ова само докажува дека масоните се присутни во Македонија. Се е поврзано тоа што има 5г Технологија со вакцините е прекрасна паралела за да докажете од каков калибар масон сте. Македонче знаете кога нешто ќе прочита и се прави паметен е ова е тоа ..  Но забавата на твитер е неизбежна се чекаше ваков момент ..%d bloggers like this: