December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

ФОТО: Хејтерите би рекле дека е фотошоп

Мелита Ракичевиќ е жена која со самата појава, ги насочува луѓето кон нејзе, без разлика дали истите ќе имаат позитивен или негативен коментар за неа.

Поранешната водителка често знае да ја привлече публиката на социјалните мрежи, некогаш со своите изјави, но уште почесто со својот изглед и фотографии.

На Твитер се појави и уште една фотографија, овојпат споделена од друг профил, а во опис за истата стои: Хејтерите би рекле дека е фотошоп.

Се уште не е познато дали фотографијата ја има споделено најпрво самата Мелита, или пак сосема некој друг.

Наше е да потврдиме: Во никој случај фотошоп. 🙂

%d bloggers like this: