September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Mодна ревија „Сите стоплени во зима“

За жал, многу наши сограѓани се соочуваат со проблемот на недостаток од топла зимска облека. Затоа, секое мало мрдање со прст за да се донира користена зимска облека која повеќе не се носи, значи многу. Цел на акцијата „Сите стоплени во зима“ на иницијативата Мрдни е да се собере користена зимска облека за луѓето на кои им е најпотребна.

Бројот на седишта е ограничен и ќе биде достапен врз основа на прв дојден, прв услужен.

Влезница: донирано парче зимска облека

event : https://www.facebook.com/events/140858479920591/

%d bloggers like this: