September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Најпознатите телевизии го споделеија ова момче (ВИДЕО)

За време на воена парада едно мало момче застана и ги поздравува војниците. Секако дел од војниците не можеа да останат рамнодушни на поздравот од момчето па и тие исто така го отоздравуваа со познатиот војнички поздрав. Момчето со неговиот гест ги освои срцата на социјалните мрежи и доби огромна популарност. Неговиот гест го пренесоа некои и од најпознатите телевизии

%d bloggers like this: