October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Момент кој ќе ве наежи Дибиров: Ние сме Македонци! – ВИДЕО

„Столе, ти си наша икона. Ако овој е ’играч со број 5’, тогаш јас сум играч со број 31!
И верувајте, денеска ние овде сите сме Македонци. Ви благодариме на сите за огромната поддршка, сакаме најмногу од се вас да ве израдуваме.
Еден живот, една љубов, Вардар!“, рече Тимур Дибиров и предизвика овации вечерва на плоштадот „Македонија“.

%d bloggers like this: