September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Гестот на овој моторџија ќе ве остави без зборови – ВИДЕО

Пред да го погледнете ова видео, би ви посоветувале сите да размислите дека никој од нас нема вечно да биде млад. Нашата некултура денес, немањето време и трпение некогаш ќе го бараме од другите. Еве едно момче кое го знае тоа, тој имаше време да се симне од неговиот мотор и да и помогне на оваа беспомошна бабичка.

%d bloggers like this: