June 16, 2019

Булевар

На вистинското место

Мудрости на годината (ВИДЕО)

Фчерашни новости ги собраја сите мудрости искажани од јавни личности во 2018 година. Неверојатно видео кое мора да го погледнете. Фчерашни новости во моментов се единствен сатиричен проект кој ги исмева политичарите во Македонија. Благодарение на Фчерашни новоси покрај секојдневната политика на медиумите може да најдеме и нешто смешно. Секогаш ќе се најде по некој критичар но дечките се одлични.

%d bloggers like this: