December 6, 2019

Булевар

На вистинското место

Најлудите твитови и фотомонтажи од Криволак

Вчера владината делегација и Претседателот на Македонија го посетија Криволак каде што направија една фотосесија со шлемови па така целиот интернет се насочи кон правење мемиња и интересни фотомонтажи од истата галерија. Дефинитивно ќе ве насмеат до солзи погледнете:


%d bloggers like this: