Најлудите твитови на темата „промена на пoлoт“
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

Најлудите твитови на темата „промена на пoлoт“

Еве неколку луди твитови дел од нив се за промена на полот тема која е актуелна веќе втор ден па еве неколку интересни твитови кои се дефинитивно трендинг но статусот на Дац е нешто врвот во сето ова :


%d bloggers like this: