January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Најлудите твитови за денес

По статијата за аспењето на Боки13 дознавме и други теми на кои стварно треба да се насмеете еве на пример на темата, „Нефи ќе му ја руши дивоградбата на Нефи“. Еве за вас ги сортираме интересните твитови поврзани со денешните настани:


Еве нешто и од фб :

%d bloggers like this: