Најлудите твитови за пилотите од Арачиново
January 26, 2020

Булевар

На вистинското место

Најлудите твитови за пилотите од Арачиново

Во вечерашното издание на дебатниот магазин “Click Plus” на ТВ21 меѓудругото жителите на Арачиново рекоа дека им било ветено дека ќе бидат вработени 300 пилоти од Арачиново па така на твитер се појавија доста интересни фотки и монтажи погледнете :

%d bloggers like this: