Најcексапилните навивачки на фудбал (Видео)
January 28, 2020

Булевар

На вистинското место

Најcексапилните навивачки на фудбал (Видео)

На 15 континентален собир кој годинава се одржува во Франција се играат последните натпревари и веќе во недела ќе го дознаеме новиот европски шампион.

На овој шампионат имаше доста негативни работи, но и позитивни како на пример навивачките на репрезентациите. Воедно на трибините низ стадионите во Франција можеа да се најдат голем број на згодни, убави и сексапилни девојки, па следнава видео компилација е токму со нив. Уживајте!!!

%d bloggers like this: