January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

На олку пари одма орото е повесело! (видео)

Свадба е сплет од настани,традиции кои прават една целина. Кај различни народи, па дури и различни региони во една земја можат да се сретнат различни обичаи на една свадба. Тие настани, сплетови ја прават свадбата интересна, така е и со ова видео каде на него може а се забележи една убава, пријатна и весела атмосфера, со играње на оро врз растурени ,,многу, многу пари на под‘‘…

%d bloggers like this: