Она кога ќе ти кажат на сервис :Господ нека ти е на помош(Видео)
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

Она кога ќе ти кажат на сервис :Господ нека ти е на помош(Видео)

Она кога ќе ти кажат на сервис : „Господ нека ти е на помош“, или пак „Кога колата ќе почне да испушта чудни звуци“, „Свечена литургија на светиот германски мотор“ се дел од твитовите кои ги сретнавме на твитер. Интересна снимка дечкото или девојката си ја донеле колата во Соборниот храм во Скопје можеби под сомнение “дека е прогонета„ , но ние може да претпоставуваме до утре едно е важно -Дечки со господ напред !

%d bloggers like this: