December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

На вакво обезбедување можат да позавидат многу државници, но кога станува збор за Новогодишната елка од Русија , нема шега(видео)

За да се привлече внимание за Новогодишните празници се употребуваат сите маркетиншки трикови на кои можат да се досетат луѓето. Така е и со овој град во Русија каде властите решија да викнат голем број на безбедносни сили кога ја превезуваа елката. За превоз на новогодишната елка беа вклучени толку многу безбедносни сили што тоа наликуваше на ,,Самит на најголемите светски лидери‘‘, погледнете

%d bloggers like this: