January 22, 2020

Булевар

На вистинското место

Насмевнете се до солза – Снеже ја видела ќерката на Мара во 3 по полноќ (ВИДЕО)

Неверојатните и популарните битолчани Солза и Смеа снимија одлично видео. ВО ова видео ќе погледнете како Снеже и гледа на Мара и предвидува секакви работи, но и кажува дека ја видела и ќерката на Мара, но и треба и Стево да и помогне околу дрвата. Погледнете ги овој неверојатен скеч на Солза и Смеа.

%d bloggers like this: