January 22, 2020

Булевар

На вистинското место

„Не знам дали знаете какво е чувството да го гледате вашиот родител претепан“

ФБ статус Stefan Petrovski чиј татко беше претепан од познат скопски бизнисмен :

Не знам дали знаете какво е чувството да го гледате вашиот родител претепан. Јас знам. Гадно е. Уште погадно е да бидеш беспомошен. Татко ми е во болница а состојбата е иста, лоша! Ова е фотографија на напаѓачот. Спиро Чорогунов. До неа е крвавата менувачница на татко ми. Денес добив и снимки од настанот. Околните дуќани ми дадоа материјали што фатиле нивните безбедносни камери. Ако не ги прифатат како доказ ќе ги објавам тука. До тогаш ова е тој гнасен сурат!

%d bloggers like this: