October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Немате пари за греење? Еве како бесплатно да се греете цела зима! (ВИДЕО)

Се жалите на слабото греење во вашиот дом и немате пари да плаќате превисоки сметки, тогаш ова е решение за вас.
Направете мала „печка“ која ќе го загрева вашиот дом.

Потребни ви се саксии за цвеќе, мали свеќи и штрафови.
Но, доколку го правите ова, внимавајте, бидејќи сепак се paботи за оган.

Погледнете го решението за вашите „зимски“ грижи:

Извор: skopje24.mk

%d bloggers like this: