January 19, 2020

Булевар

На вистинското место

Ни остави песни за да не утеши и да не потсети како е да се биде човек

Тој не научи на вредности на кои треба да почива универзумот, ни остави песна за да не теши и да не потсети како е да се биде човек .

Ни докажа дека музиката не познава граници ни предрасуди. Тој е човекот кој ни покажа дека хуманоста треба да биде задолжителна особина.

Седев од масата која беше на неколку метри од него, го гледав, посакував да бидам како него, насмеан , харизматичен, полн со енергија, ахх како вчера да беше, едноставно не можете да бидете Тоше Проески, но можете да бидете господин како што беше тој.
Среќен Роденден Тоше уште постоиш !

%d bloggers like this: