December 15, 2019

Булевар

На вистинското место

Никогаш не му удиpај шамаp на руски полицаец!

Советот важи за било која земја, но случката што ќе ја видите е од Русија. Напад на службено лице е кривично дело но ако возвратите како овој полицаец не се важи делото едноставно е пресметката битно нека победи подобриот. Во оваа ситуација мислам дека и вие можете да одлучите кое победникот но сепак никогаш не удирајте шамар само заради ваша безбедност :

%d bloggers like this: