October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Никогаш немој да заборавиш на тој што ти помогнал! (видео)

Во текот на животот се среќаваме со најразлични ситуации, некои од тие се добри за нас , а некои пак не. Кога се наоѓаме во некоја неповолна ситуација , ќе се најде некој што ќе ни помогне. Можеби тој е оној кој најмалку сме очекувале да ни пружи помош. Во ова видео е снимена добрината на еден полицаец кој влегува во двор да му помогне на едно куче кое се заглавило. Погледнете ја реакцијата на кучето кога се ослободи…

%d bloggers like this: