Ново урнебесно видео со „Муза из Париза“: Тие што не умеат (да живеат), нека ни се јават, ќе им раскажуваме!
February 26, 2020

Булевар

На вистинското место

Ново урнебесно видео со „Муза из Париза“: Тие што не умеат (да живеат), нека ни се јават, ќе им раскажуваме!

Ново урнебесно видео со „Муза из Париза“:
Сопругот прави се што „Муза из Париза“ ќе посака, а таа само постои!
„Дури и Бред Пит да ми се допадне, ќе ми го донесе!“
Цело време шофер ја вози, а лично вози мерцедес мал женски (или Џип Мерцедес G класа)?!
„Тие што не умеат (да живеат), нека ни се јават, ќе им раскажуваме!“

%d bloggers like this: