Browse By

Advertising
Loading...

Oбуката на ренџерскиот баталјон, постапки при заробување и бегство (ФОТО)

Од обуката на припадниците на ренџерскиот баталјон кои покрај другото изведуваат специфична обука на постапки при заробување и бегство.


%d bloggers like this: