Го паркирал Смартот во кујна за да не му го однесе ,,Доријан” (ФОТО)
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

Го паркирал Смартот во кујна за да не му го однесе ,,Доријан” (ФОТО)

Над два милиони жители на Флорида се евакуирани пред доаѓањето на ураганот ,,Доријан” , а некои се потрудија и добро да си го заштитат имотот.

Загрижен сопруг , плашејќи се дека силниот ураган ќе го однесе автомобилот на неговата сопруга , решил да го паркира ,,Смартот “ во кујната. Бидејќи гаражата била веќе зафатена со неговиот автомобил , морал да се снајде.

На својот ФБ профил фотографиите ги сподели сопственичката на Смартот , а во кујната има место и за малиот автомобил , па дури и за кучињата.

%d bloggers like this: