June 16, 2019

Булевар

На вистинското место

ОХРИД СО СНЕГ Е ВИСТИНСКА БАЈКА: Волшебна магија на македонскиот бисер

Македонскиот бисер во летниот период е како магнет за туристите. Убавините кои ги има се безбројни, но магијата може да се почувстува ако Охрид го посетите и оваа зима.
На Инстаграм фотките се неверојатно магични, плажите се целосно побелени, едноставно Охрид е вистинска бајка.


Извор: infomax.mk

%d bloggers like this: