Browse By

Advertising
Loading...

Како Мексико Сити го надмина проблемот со загадување ?

Долгогодишната, тековна борба со загадувањето на воздухот во Мексико Сити им нуди на градовите низ светот ефективни стратегии за подобрување на квалитетот на воздухот. Од 1990-тите години, мексиканската влада спроведе сеопфатен пристап наречен ProAire, кој вклучува последователни програми кои имаат значително намалување на јаглерод диоксидот

Моќната женска осумка – „Ocean’s 8“

По неколку години поминати од екипажот „Ocean ‘s 11 “  следи и една женска верзија во светот на криминал со малце и драма и секако доста смеа .Овој тим „Оcean’s“ секогаш важел како синоним  или  „тим за кражба“  .Датира уште во 1960 заедно со главниот

Цитати од Игор Џамбазов кои ќе ви го разубават денот

Игор Џамбазов досега објави три книги: „Гол човек“, „Прирачник за антиантиалкохоличари“ и „Приказни од Мјаукедонија“, а преживеа и многу повеќе од раскажаното во нив. Имаше впечатливи приказни со кои го привлече вниманието на јавноста. Некои од нив се уште кружат на социјалните мрежи. На една

Ти мораш да знаеш ..

Многу работи треба да знаеш пред да бидеш сигурен дека ме сакаш . Мораш да знаеш што ме држи будна навечер . Зошто сум ја скратила косата ? Зошто се почесто се смеам ? Која книга највеќе ја сакам , и зошто сум плачела во

20 креативни подароци за вашето куче

Кучињата секогаш се радуваат на нови играчки и додатоци кои им овозможуваат поголемо уживање и забава. Секако, секогаш можете да им подарите само коска или топче, но ако сакате навистина да ги израдувате, ви препорачуваме да се инспирирате од листата подолу. Тука ќе најдете интересни

Заљубените лебеди

Едниот лебед е одстранет од партнерот со цел да му помогнат докторите поради настинка го одстрануваат , но потоа го пуштаат по некое време во водите на партнерот погледнете како изгледа кога 2 лебеди се заљубени :