Browse By

Advertising

Раперот Drake во новиот спот потроши скоро милион долари , погледнете како ..

Конечно да видиме нешто поразлично од коли, јаки газови и пари на сепариња во диско . Drake со овој спот кој го направи на поинаков начини се одлучи  да  подели 996 000 долари во донации  погледнете :

Прво поминува делегацијата, па Амбулантното возило – Политичарите поважни од човечкиот живот ..

Повеќе сообраќајници десетина минути беа блокирани поради делегацијата на бугарскиот претседател. На видеото објавено на фејсбук, може да се забележи како полицијата не пропушта амбулантно возило кое пренесува пациент, поради странската делегација.

Фатен крадец на дело на паркингот од Државна Болница (ВИДЕО)

Секоја чест за момците кои го направија ова дело по видеото можете да слушнете дека човекот е “уапсен“од момците кои работат обезбедување на овој ист паркинг , истиот е во моментот во полициската станица кој ќе биде прогонуван за кражба . link:https://www.facebook.com/marjan.tuskaloski/videos/10204595830811965/