January 19, 2020

Булевар

На вистинското место

Климе од Охрид за Папата (ВИДЕО)

Легендарните комичари К-15 со свој скеч за Папата. Во видеото ќе видите еден скеч од времето кога премиер беше Никола Груевски, тогаш во Охрид сакаше да инвестира Субрата Рој. Но како што се вели во скечот се тргнало некако наопаку. Но погледнете го целиот скеч за да ја видите суштината со Папата сигурно ќе ве насмее.

%d bloggers like this: