September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Песната „Каде сте сега вие кучките ?“ треба да освои бубамара …

Песната „Каде сте сега вие кучките“ треба да биде нумеро уно .Песната поставува рекордни бројки од 30 000 прегледи за 2 дена иако е објавена на 19 ние приметивме со самата посетеност на сајтот која е дефинитивно ги поместува границите од како ја промовиравме. Ова не е многу паметно зошто ќе направиме глупи луѓе да бидат познати, ама добро е барем ќе знаеме по што се познати.

Ќе гледаме во периодот што следува да обезбедиме интервју со Викси кралицата на мадафакинг трап Македонија .

Оваа песна во најмала рака залужува греми-бубамара не знам, нешто за животно дело премногу труд има првин психолошки да настапите како мафија но тоа не е се овој канал е како топ шоп дефинитивно и те како има да се смеете со останатите песни :

Џеват и Бексо не снимаа вакви песни иако беа џастин тимбрлајк и мајк џексон ..

%d bloggers like this: