October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Пишувајте кирилица : Еве маче клечам и „Eve mace klecam“ , е различно

Денот на македонските просветители убаво е да се одбележи со ваква паралела како Еве маче клечам или пак Ајде шерни таму те чекам. Преку забава е дефинитивно начин да се подобрат работите не многу но дел еве избегнувајте ситуации каде што може да бидете сфатени погрешно па користите кирилица.Како и да е прекрасна кампања :

%d bloggers like this: