November 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Плаќање на казна(Видео)

Како да ја платите казната за вашиот земен автомобил. Плаќањето на казните за паркирање сигурно е една од работите, кои луѓето што возат автомобили најмногу ги нервира, односно најмогу ја мразат. Многу луѓе ,,збеснуваат‘‘ после тоа и запаѓааат во уште поголеми проблеми. Но, во нашето соседство еден Србин, се сети, најде начин со кој би ја ублажил горчината при плаќањето на казната за неговиот ,,дигнат‘‘ автомобил.

%d bloggers like this: