October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Плавушата знае како да им го разубави денот на затворениците

Иако од далеку и не се гледа многу, самиот гест што го направи е доволен за да им го направи денот незаборавен. Само слушнете им ги гласовите како викаат кога ќе ги покаже градите, дефинитивно ова е поголема казна од таа што се затворени во 4 ѕида да гледаат а да не можат ништо да направат погледнете :

%d bloggers like this: