January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Појак шофер не сте виделе, вози без раце и нозе, а има време и за дремка!(видео)

И возењето е една од потешките работи, посебно кога се вози каде има многу сообраќај,а и сообраќајна некултура. Па затоа возачите треба да бидат одморени и концентрирани на својата работа. Во ова видео е прикажан еден шофер на комби кој патува низ населено место, а неговиот сопатник го снима. Во еден момент возачот го вади наслонот за глава и го става на педала за гас, тогаш оди да одмори на задното седиште…

%d bloggers like this: