January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Погледнете го официјалниот трилер на „Avengers: Infinity War“

Премиерата на “Avengers: Infinity War” се приближува, а соодветно на тоа излезе официјалниот трилер. Премиерата на филмот е закажана за 27 април 2018 година.

Кога Avengers дојдоа во кино, во првата форма, донесоа совршена рамнотежа на хумор и акција во универзумот на Marvel Cinematics,сите ние се плашевме дека има премногу суперхерои за еден филм, но потоа се уверивме дека токму тоа ги прави филмовите на Марвел интересни и примамливи.Освен поставките на Марвеловите јунаци од првиот дел, во вториот дел се јавуваат и јунаците: Spiderman,Dr.Strange,Black Panther и други.

Во продолжение погледнете го новиот официјален трилер на “Avengers: Infinity War” кој сметаме дека ќе биде навистина интересен и примамлив за публиката.

%d bloggers like this: