December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Урнебесна комедија: Кога полицаец ќе сопре жена (ВИДЕО)

Еден од најголемите митови во светот за мажите се разбира е жена возач, многупати машките ќе се пошегуваат ако видиш жена позади волан бегај. Замислете ја оваа комбинација кога жената е возач, а од другата страта сопира полицаец. Ако се водиме по народната митологија кај би бил крајот на овој разговор. Видете што се случува.

%d bloggers like this: