Полицаецот знае како се прават „тие“ работи (виц)
January 26, 2020

Булевар

На вистинското место

Полицаецот знае како се прават „тие“ работи (виц)

Полицаецот си го шета синот за рака по улица и по некое време синот го прашува:
– Тато, тато, зошто јас сум цpн, а вие двајцата со мама сте бели?
Полицаецот одговара:
– Трај си сине, трај си. Добро е што го зедов црниот пpeзерватив, затоа што мајка ти сакаше да го земам жолтиот со црвените точки!

%d bloggers like this: