Browse By

Advertising

Попова Шапка повторно снежна убавица

Фан страничката на Facebook We Have Snow – Попова Шапка објави најнови фотографии од денес како изгледа Попова Шапка. Навистина изгледа прекрасно. Доколку сакате да излезете малку од дома и да побегнете од енормната загаденост ова е вистинското место за вас.

Дишете чист воздух и уживајте во природните убавини на Шар Планина. Попова Шапка има многу работи кои може да ви ги понуди.