January 22, 2020

Булевар

На вистинското место

Дали знаете како се произведува сокот од портокал? – ВИДЕО

Сигурно многу пати сте се запрашале каков е процесот на производство на овошните сокови во фабриките. Најдовме едно интересно видео на youtube кое ќе ви појасни како индустријата ги произведува соковите од портокал. Фабриката за производство е во Америка, дали и кај нас или во регионот вака се произведуваат соковите не знаеме. Но ова е навистина природно.

%d bloggers like this: