October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Прави што сака со топката, Елмас пак погоди од невозможна позиција!

Македонскиот фудбалски дијамант, повторно ги покажа своите фантастични фудбалски способности и со ново неверојатно ефе од зад гол ја смести топката во мрежата и им ги затвори устите на сите „неверници“.Потегот на Елмас во Скопје:

%d bloggers like this: