December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Пред македонските мајстори и боговите молчат (Фото)

Дефинитивно ако некогаш размислувате да најмите мајстор ова е човекот, мајстор за се. Се работи пред овие македонски мајстори и боговите молчат оваа слика излезе на порталот мотика и оддеднаш стана хит кој сите го споделуваат. Иако овој мајстор се разбира на повеќе полиња може да ви излезе во пресрет за секоја работа погледнете:

%d bloggers like this: