January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Припадници на АРМ од составот на воздухопловната бригада, доставија потребни средства во отсечните села Брест и Малино маало

Припадници на АРМ од составот на воздухопловната бригада од ЗОК, со еден хеликоптер ,,Ми-17“ , во текот на вчерашниот ден, заедно со претставници од Црвениот Крст извршија достава на еден тон потребни прехрамбени и материјални средства на населението во отсечените села Брест и Малино маало. Остануваме подготвени во координација со надлежните институции да ги ставиме нашите капацитети на располагање каде за тоа има потреба.

%d bloggers like this: