January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Припадниците на Армијата повторно ја поставија спомен плочата од Карпалак

Иако пред неколку дена истата плоча која стои и го обележува еден од најгромомозните настани Карпалак беше одстранета односно демолирана од страна на непознати сторители, но ова не е првпат да се случи. Припадниците на Армијата од третиот батаљон своеволно повторно ја поставија спомен плочата Карпалак каде што во 2001 загинаа припадници на Армијата . 

%d bloggers like this: