November 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Продавачката ,,реши да ги реши непослушните гости‘‘(видео)

Работниците кои работаат во ноќна смена, неретко се сведоци на многу интересни ситуации, тие гледаат се и сешто. Покрај тоа што се сведоци тие често така и учествуваат во ситуациите, некогаш се приморани да дејствуваат кога е тоа потребно, бидејќи има секакви луѓе. Па така девојкава во видеово која работи во продавница на каса и доаѓаат купувачи кои едни со други се ,,задираат‘‘ , па таа ,,реши да ги реши‘…

%d bloggers like this: