Проверете колку сте бугар/ка , само вистинските бугари имаат вакви симптоми
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

Проверете колку сте бугар/ка , само вистинските бугари имаат вакви симптоми

1.Крадат ВИ-ФИ од комшии

Правите Бугари секогаш крадат нешто од комшиите овие луѓе се незадоволни од нивните услуги и крадат понекогаш се тоа најбанални работи како на пример, историја, патлиџан од бавча или најчесто метли.

2.Македонски Патриоти со бугарски пасош
Кога ќе седнете да правите гозба они се најголеми патриоти па поголеми и од вас односно „Државата не ја бива“ е најголем аргумент за тоа зошто не ја сакаат истата обично имаат клемпави уши овие луѓе.

3.Бугарски швалер
Кога станува збор за Бугарски Швалер лесно ќе го приметите Крагњата високо, распостелен килимот на гради и секако лажичето да не го заборавиме тоа се вика естетика со некој златен прстен кој го нашол на плажа в’Златни Пјесци и не ја заборавајте наочарата брза од 230 евра со фискална во новчаник.

4.Бугарската Камелија
За Бугарската певаљка односно Камелија не е возможно да не ја приметите кога ќе ја видите секогаш има светкави штикли и нацртани очи како рудар во Саса, но тоа не е се ако загледате подолго ќе приметите и тетоважи со „Онли год кан џаџ ме“ и ружи во вид на шкорпии и змии – необјасниво. Забелешка: Пие повеќе од татко ти .

5.Бугарскиот Пикасо
Оние што се тетовирани обично личат на луѓе кои се румунски дилери на половни бојлери, и ја имаат цела топогравска карта на голема Македонија. Најчесто имаат лавови кои наликуваат на проектот Скопје 2014.

6.Бугарскиот Финтаџија
Обично те фаќа на некоја финта како: ај Кажи каиш, Каиш – Да ми го стаиш .. Ама битно да паднеш да те заебава. Најчести фори им прават на женските со „ЧКС!“ така и ги ловат зошто во Бугарија владееле Муските пред 2300 години па така начинот на експресија на чувствата е базиран врз нив .

Ако имате некој од овие 6 симптоми вие сте дефинитивно Бугар/ка .

Повеќе на њуз

%d bloggers like this: