December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Прво поминува делегацијата, па Амбулантното возило – Политичарите поважни од човечкиот живот ..

Повеќе сообраќајници десетина минути беа блокирани поради делегацијата на бугарскиот претседател.

На видеото објавено на фејсбук, може да се забележи како полицијата не пропушта амбулантно возило кое пренесува пациент, поради странската делегација.

%d bloggers like this: